Klippekort til afspændingsbehandling eller stressforløb

Forebyg sygemeldinger og giv dine medarbejdere større arbejdsglæde 

Klippekort til afspændingsbehandling

Som virksomhed kan I få en behandlingsordning med psykomotoriske behandlinger til jeres medarbejdere. Behandlingerne fungerer ligesom massageordning og er fokuseret på velvære, afstressning og den enkeltes behov.

Behandlingerne kan forebygge sygemeldinger ved at sætte ind i tide med:

  • Afstressende og smertenedsættende behandlinger

  • Edukation om egen krop og problematik (evt smerte, stress eller spændinger)

  • Kropsbevidsthedstræning - reager på symptomerne i tide

Jeres virksomhed køber et klippekort med enten 10, 15 eller 20 behandlinger, som fordeles til jeres medarbejdere. Der er ingen udløbsdato på et klippekort. Nogle medarbejdere har måske brug for 1 klip, andre har brug for flere. Det vurderer I, eller vi gør det sammen. 

Behandlingerne foregår på klinikken i Holbæk - medmindre andet aftales. Medarbejderne booker selv deres behandling på hjemmesiden. På denne måde kan behandlingerne være udenfor arbejdstid og jeres medarbejdere kan booke sig ind hele ugen. 

Husk hele beløbet for klippekortet er fradragsberettiget. 

TID

50 min pr. behandling

PRIS

10-turs klippekort: 7.380 kr.  

15-turs klippekort:  10.920 kr. 

20-turs klippekort: 14.360 kr. 

 

Hele beløbet er fradragsberettiget. 

Individuelle stressforløb

Hvis en medarbejder har brug for et individuelt forløb i forbindelse med forebyggelse af stress eller under en evt. sygemelding, kan et stressforløb på 7 sessioner tilkøbes. 

Stressforløbet bygger på Bjarne Toftegårds stresscoaching og er en af de førende stressbehandlinger i landet. Læs mere her. 

Nogle virksomheder er bange for at signalere, at de har stress på arbejdspladsen ved at ansætte en stresscoach. Hvis vi ikk taler om stress er den der ikke. 

Buttom line er bare at stress kan ramme os alle. Og det der stresser dig, stresser ikke nødvendigvis din kollega. Og de tiltag I måske tager for at undgå stress, stresser nogle andre. 

Derfor er det et kæmpe plus for jeres virksomhed, at I tager jeres medarbejdere alvorligt og viser dem, at hvis de er i en presset periode, vil I hjælpe dem igennem fx ved et stressforløb. 

Hvis en medarbejder er stresset så smitter det. Det irriterer og stresser andre, at der en der hele tiden glemmer eller laver rod i tingene. 

Men personen kan ikke gøre for det. Det er simpelthen hjernens overlevelsesmekanisme der sætter ind. Alt "unødvendigt" bliver slettet for hukommelsen, for simpelthen at overleve. 

Stress og depression menes at være to af de største sygdomsfaktorer i 2020 (WHO) og jeres virksomhed har en mulighed for at rette op på de tal ved at forebygge og sætte ind i tide, eller vælge en behandling der er specialiseret i stress fra starten af en sygemelding. 

Tid: 

En session varer 60 min.

Den første gang varer ofte 75 min. 

Et forløb er på 7 sessioner

Pris: 

Stresscoaching forløb: 5.700 kr. 

Book et uforpligtende møde 

Ønsker du at vide mere om behandlingerne og hvordan vi kan skræddersy en behandlerordning til jeres virksomhed, så kan du kontakte mig.  Du er også velkommen til at ringe på 28 11 94 95. 

Psykomotorisk Terapi & Behandling 

Gendarmergården

Smedelundsgade 22A, 1 th 

4300 Holbæk

Psykomotorisk.png

kontakt@psykomotorisk-behandling.com

 telefon: 28 11 94 95 

CVR: 39491206