Fokusområder 

- som Psykomotorisk Terapeut og Mindfulnessinstruktør har jeg specialiseret i problematikker og lidelser, som påvirker både krop og sind

FOKUSOMRÅDER

Jeg har specialiseret mig i at arbejde med: 

  • Stress 

  • Angst 

  • Depression og modløshed 

  • Smerter

  • Søvnløshed 

  • Hovedpine/migræne 

  • Kropslige spændinger og tankemylder 

  • Selvværd og negative tanker

SÅDAN ARBEJDER JEG 

 

Lige meget hvilken en problematik du kommer med, er det essentielle for mig som terapeut, at du føler dig mødt og anerkendt. Både når du kommer, og når du forlader klinikken. 

Jeg vil ikke love dig, at vi kan "fixe" dig. Men jeg vil love dig, at du allerede første dag får redskaber, kropslige og mentale værktøjer og en forståelse af, hvorfor og hvordan din krop og sind spiller sammen. Derefter er du allerede godt på vej. 

Ofte er det sværeste valg er taget, når du vælger at ringe og aftale en tid. Derefter kræver det mod og lyst til at møde op og i sidste ende er det din indsats og indstilling, der giver det endelige resultat. 

 

Jeg er her som terapeut og behandler for at støtte, vejlede og gribe dig, når du snubler. Jeg er her for at rumme og anerkende dine følelser, sansninger, tanker og for at fortælle dig, at du er godt på vej. 

 

Husk ting tager tid. Det vi arbejder med i behandlingen er, at du får en bevidsthed om hvilke vaner og mønstre, du har tilllært dig. Du får en forståelse om, hvorfor din krop og dit nervesystem reagerer, som de gør, og hvordan du kan påvirke udfaldet eller tage tilstandene i opløbet.

 

Vi kan ikke styre, hvad vi tænker, eller hvornår vores tanker eller sansninger kommer. Men vi kan vælge, hvordan vi forholder os til det, og derefter hvordan vi kommer videre.  Men først skal vi have skabt en bevidsthed om, hvordan oplevelsen er lige nu. 

Det er dét, som vi træner og arbejder med i terapi og afspænding gennem samtale, øvelser og afspændingsbehandling.

Husk du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere og få svare på dine spørgsmål på 28 11 94 95

KLIENT FORTÆLLER OM SIN FØRSTE GANG MED TERAPI OG AFSPÆNDING

Sigrid havde prøvet at forklare mig en del gange, hvad psykomotorisk terapi behandling var. Men forstod det aldrig rigtig helt, det eneste jeg havde taget med mig, var at det ikke gjorde ondt.

 

Vi startede med en kort snak, hvor jeg fortalte om min problematik, hvad lægerne og min fys har sagt, og jeg fik hurtig følelsen af trygheden i rummet. Jeg lagde mig op på briksen fik egentlig ikke besked på at lukke mine øjne, men det føltes helt naturligt at lukke dem i.

 

Alle behandlinger jeg før har været til, har altid gjort hjernedødt ondt. Men forsikringen om, at det ikke gjorde ondt, tror jeg helt sikkert var med til, at min krop hurtig kom ned i gear og ikke mindst sænkede paraderne.

 

Da behandlingen var overstået, havde jeg den dejligste følelse i kroppen. Et helle eller pusterum fra et smertehelvede. Kroppen var så afslappet og rolig, at det eneste der fyldte i tankerne var: “lad det aldrig stoppe.” Dagen forinde havde jeg set et billede af en Barbiedukke, som var halv smeltet i solen - det var mig på briksen efter endt behandling! Fuldstændig smeltet ned i briksen af ren afslappethed.

 

Alle I med stærke smerter genkender tankerne: “Hvornår stopper det?” “Hvad skal jeg gøre for at komme af med det?” ... Hvis jeg kendte svaret, så ville jeg jo gøre det. Psykomotorisk terapi og behandling er en pause fra spændinger, kompensering, stærke ulidelige smerter. Bare for en stund, men det er det hele værd!!

 

Sigrid som behandler, er et utroligt varmt menneske, med empati for den problematik man står i. Ikke medynk, ikke gode råd og ikke bedrevidende bare lyttende og enorm professionel! Hun guider dig igennem behandlingen og lader dig ikke hænge, så hvis noget dukker op, eller man har brug for at spørge om noget, er der også tid efter behandling til at få en snak. Men det vigtigste for mig, var helt sikkert den ro jeg fik i kroppen, og den varede ved og ikke mindst, at behandlingen ikke gjorde ondt.

LÆS FLERE KLIENTFORTÆLLINGER HER

Psykomotorisk Terapi & Behandling 

Gendarmergården

Smedelundsgade 22A, 1 th 

4300 Holbæk

Psykomotorisk.png

kontakt@psykomotorisk-behandling.com

 telefon: 28 11 94 95 

CVR: 39491206