Hovedpine og smerter 

- en klient fortæller om hendes forløb med smertefuld hovedpine og om, hvordan hun nu kender hendes krop og dens signaler

Der er gået mange ting op for mig under forløbet..

Jeg kom til Sigrid med spændingshovedpine, som jeg i perioder lider en del af og har gjort det hele mit liv. Hovedpinen går rigtig meget ud over min hverdag, både fysisk, psykisk og socialt, og jeg har svært ved at komme smerter og spændinger til livs, når først de er der. Jeg kom derfor til Sigrid for først og fremmest at komme af med spænding og smerte og dernæst at få nogle redskaber til at arbejde forebyggende med spændingshovedpinen.

Der er rigtig mange ting, der er gået op for mig under forløbet med Sigrid, og jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har både fået mentale og fysiske redskaber, som jeg kan bruge, når jeg mærker spændinger eller hovedpine begynder.

Jeg har lært at tænke anderledes om mig selv og mine smerter. Derudover har det at gå til behandling hos Sigrid givet mig et pusterum i en travl hverdag, hvilket har været rigtig gavnligt for mig og været med til at gøre hverdagen lettere.

Efter min forløb er jeg blevet mere opmærksom på, at min krop har brug for hvile, ro og søvn for at kunne holde til den hverdag, jeg har.

 

Nu spørger jeg mig selv: "Kan jeg gøre noget ved det?" hvis nej, så kom videre og glem det.

 

Jeg har lært:

- At sige "Pyt".

- At mærke min krop og forstå hvad det er den har brug for.

- At arbejde MED min krop i stedet for IMOD den.

-At bare én ugentlig times afstresning og prioritering af mig selv kan gøre en kæmpe forskel på resten af ugen - fx har det haft en kæmpe effekt at være til behandling en gang om ugen.

LÆS FLERE KLIENTFORTÆLLINGER HER

Psykomotorisk Terapi & Behandling 

Gendarmergården

Smedelundsgade 22A, 1 th 

4300 Holbæk

Psykomotorisk.png

kontakt@psykomotorisk-behandling.com

 telefon: 28 11 94 95 

CVR: 39491206