For efter at have haft mange klienter i stolen og på briksen de sidste par år, er jeg blevet endnu mere bekræftet i, hvor vigtigt det er at have samtalen og ikke mindst din reflektion med! Derfor tilbyder jeg ikke længere, at du blot kommer på briksen og ud igen, uden at vi har snakket, og du er blevet en smule klogere på dig selv og din krop.

Det er der mange andre steder, du kan få, og det virker for nogle. Men min erfaring er, at hvis du ønsker at ændre en tilstand i dit liv, hvad enten det er en sygemelding med stress eller en tilbagevendende hovedpine, så skal vi have bevidstheden med. Og bevidstheden kommer, når vi har tid til at fordybe os. Både i samtalen, øvelser og på briksen. 

OM 

Jeg hedder Sigrid Lund Nielsen, og jeg er Psykomotorisk Terapeut og Mindfulness Instruktør.

Til dagligt holder jeg til på min klinik i Holbæk, hvor jeg har specialiseret mig i stress og laver individuel terapi og behandling - læs mere om mine behandlinger her

På klinikken samarbejder jeg desuden med to dygtige psykoterapeuter, Vivian Lund Hansen og June Werenfeldt.

Derudover er jeg i 2019 ansat i en projektstilling i Holbæk, hvor jeg er med til at opstarte en dag- og aftenhøjskole for yngre borgere med demens. 

MINE UDDANNELSER

 

Jeg har færdiggjort sin professionsbachelor i "Psykomotorik og afspændingspædagogik" i januar 2018, og derudover er jeg uddannet Mindfulness Instruktør. 

I 2019 er jeg i gang med at videreuddanne mig indenfor stress og traume hos Jacob Kongshaug, som har lavet en efteruddannelse for Psykomotoriske Terapeuter og andre kropsbehandlere. 

Tidligere var jeg praktikant hos Psykomotoriske Terapeuter København (PMTK)i 2017, som  startede Tværfagligt Hus for Mental og Kropslig Sundhed. Efter min praktik fortsatte jeg på klinikken som psykomotorisk behandler og skrev derudover min bachelor om "stress og udvikling af handlekompetencer" i samarbejde med PMTK.  

Udover at være praktiserende Psykomotorisk Terapeut er jeg certificeret sanger fra Complete Vocal Institute i København med uddannelserne “Vocal Academy Course” i 2011 samt “1-Year Continuous Course” 2017.

 

Ydermere har jeg et kursus i "senfølger af seksuelle overgreb" hos Siff Skovenborg i 2018 og et mindfulness grundkursus hos Pernille Mørup. 2017

Søvnløshed

"Jeg fik mere energi efter mine behandlinger samt en roligere nattesøvn"

Kvinde, 34 år

Fibromyalgi

hvilket jeg plejer at betegne som en afspændende behandlingsteknik, som fokuserer på at balancere dit nervesystem. 

Og lige nøjagtig nervesystemet vil du høre mig nævne mange gange, hvis du vælger at kigge lidt rundt på siden eller måske booke en tid.

STRESS og PSYKOMOTORISK TERAPI & BEHANLING 

Jeg har specialiseret mig i stress, fordi jeg under mine uddannelser, via nyere forskning og mine praksiserfaringer har fundet ud af, at det er her mange af vores problemer opstår.  Stress har alt med vores tanker, følelser, adfærd og kropslige sansninger at gøre, og stress opstår netop når vores nervesystem er presset. 

Det betyder dog ikke at du behøver at være sygemeldt med stress, før det giver mening at komme hos mig. 

Tværtimod døjer mange af mine klienter med hovedpine, angst, spændinger, tankemylder, humørsvingninger, kroniske smerter - alle mulige fysiske og psykiske symptomer på, at deres mentale og kropslige system af presset. Det er er faktisk, det samme som stress.

For stress er mange ting! og det kommer af mange ting. Lige nu bliver der talt så meget om stress, at vi nærmest ikke orker at høre mere om det. Så vil jeg hellere tale om noget, alle kan forstå - eller i hvert fald kan komme til at forstå - nemlig vores nervesystem.  Så hvis du vil høre lidt mere, så klik HER

Jeg tror på at det er vigtigt at jeg kender lidt til dig og din historie og ikke mindst din erfaring med hvad der virker. Sammen understøtter vi dine ressourcer og fra gang til gang, finder vi ud af hvad du har allermest brug for. Det kan være 10 min snak og 50 min behandling den ene dag og 45 min snak , et par greb og en nærværsøvelse den anden dag. 

Psykomotorisk Terapi & Behandling 

Gendarmergården

Smedelundsgade 22A, 1 th 

4300 Holbæk

Psykomotorisk.png

kontakt@psykomotorisk-behandling.com

 telefon: 28 11 94 95 

CVR: 39491206