UDTALELSER

Migræne og 2 uger uden anfald 

Psykoterapeut, 45 år 

Til stor glæde for både mit arbejds- og privatliv har jeg, her 14 dage efter behandlingen, ikke haft migræne

Jeg har modtaget psykomotorisk behandling af Sigrid for at afhjælpe/forebygge mine hyppige migræneanfald. Jeg oplevede Sigrid meget nærværende og kompetent i hendes undersøgelse af, hvordan hun kunne hjælpe mig. Selve behandlingen på briksen var nænsom og respektfuld - ikke noget med, at gå hårdt til spændingerne, som jeg tidligere i andre behandlinger har oplevet kunne udløse migræne. Sigrids behandling skabte ro og velvære i kroppen, og en følelse af, at være mere afspændt og i balance. Til stor glæde for både mit arbejds- og privatliv har jeg, her 14 dage efter behandlingen, ikke haft migræne. Tak for det :-)

3 måneder med skuldersmerte

Kvinde, 64 år 

I næsten 3 mdr. har jeg været plaget af en overbelastningsskade i højre skulder. Alt gjorde ondt, at løfte en kop kaffe, at vende mig i sengen, at tørre mig efter toiletbesøg, at vaske hår, at skifte til 5. Gear i bilen og give hånden til goddag og meget meget mere.
Jeg har fået laser og akupunktur behandling hos fysioterapeut, har taget en 10 dages Ipren/Panodil behandling, har gået med sportstape og har lavet skulder øvelser med elastik og har prøvet behandling med skiftevis varme og kuldeposer. 
Intet hjalp! Jeg var desperat.

Jeg kontaktede Sigrid Lund Nielsen for at få en behandling. Og gudskelov for det.
Det var den mest nænsomme, omsorgsfulde og blide behandling jeg nogensinde har oplevet. 
Under behandlingen blev jeg meget optaget af at give slip. Ikke fordi Sigrid sagde at jeg skulle slippe, men det blev bare helt tydeligt for mig at mit ansvar i behandlingen var både at tage imod og at give slip. 

Sigrid arbejder meget meget nært og kontaktfuldt og med en velsignet ro og et nærvær, der i sig selv var en kæmpe nydelse.

Natten efter behandlingen vågnede jeg ved at det gav et KLIK i skulderleddet. Som om der endelig blev plads til at knoglerne/senerne kunne mødes/finde sammen på en sund måde. 
Dagen efter behandlingen var jeg langt mere mobil med højre arm end jeg har været længe og nu 2 dage efter behandlingen er min skulder næsten smertefri. 
Det er helt fantastisk og jeg er så taknemmelig og lykkelig for Sigrids behandling og omsorg. TUSIND TAK 

Jeg kan på det allervarmeste anbefalede at komme i behandling hos Sigrid. 
Hun er helt speciel, og hun kan noget helt specielt.

Højgravid med kun 3 dage til termin 

Jeg har, som højgravid og med kun 3 dage til termin, fået en meget behagelig afspændingsbehandling hos Sigrid. Jeg har løbende gennem min graviditet fået gravidmassage, men har flere gange følt at der manglede noget. Gennem Sigrids behandling havde jeg ikke denne følelse! Hun skitserede fra start rammerne op og det gav mig ro, at vide hvad der skulle ske. Hun fik samtidig hele min krop til at slappe af, på en blid og behagelig måde, og både mine ømme fødder og min trætte lænd fik en kærlig berøring. Med kun få dage til termin har jeg den sidste tid været lidt på vagt hele tiden, men jeg gik ud fra behandlingen med en fornemmelse af #ro i både krop og hoved. Gennem graviditeten og til fx fødselsforberedelse har fokus i høj grad handlet om afspænding og kropsbevidsthed, hvorfor det for mig giver rigtig god mening med en psykomotoriskbehandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid!

Hovedpine og smerter

Studerende

Jeg kom til Sigrid med spændingshovedpine, som jeg i perioder lider en del af og har gjort det hele mit liv. Hovedpinen går rigtig meget ud over min hverdag, både fysisk, psykisk og socialt, og jeg har svært ved at komme smerter og spændinger til livs, når først de er der. Jeg kom derfor til Sigrid for først og fremmest at komme af med spænding og smerte og dernæst at få nogle redskaber til at arbejde forebyggende med spændingshovedpinen.

Der er rigtig mange ting, der er gået op for mig under forløbet med Sigrid, og jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har både fået mentale og fysiske redskaber, som jeg kan bruge, når jeg mærker spændinger eller hovedpine begynder.

Jeg har lært at tænke anderledes om mig selv og mine smerter. Derudover har det at gå til behandling hos Sigrid givet mig et pusterum i en travl hverdag, hvilket har været rigtig gavnligt for mig og været med til at gøre hverdagen lettere.

Efter min forløb er jeg blevet mere opmærksom på, at min krop har brug for hvile, ro og søvn for at kunne holde til den hverdag, jeg har.

 

Nu spørger jeg mig selv: "Kan jeg gøre noget ved det?" hvis nej, så kom videre og glem det.

 

Jeg har lært:

- At sige "Pyt".

- At mærke min krop og forstå hvad det er den har brug for.

- At arbejde MED min krop i stedet for IMOD den.

-At bare én ugentlig times afstresning og prioritering af mig selv kan gøre en kæmpe forskel på resten af ugen - fx har det haft en kæmpe effekt at være til behandling en gang om ugen.

Første gang jeg prøvede psykomotorisk terapi og behandling 

Kvinde, 28 år

Alle behandlinger, jeg før har været til, har altid gjort hjernedødt ondt

Sigrid havde prøvet at forklare mig en del gange, hvad psykomotorisk terapi behandling var. Men forstod det aldrig rigtig helt, det eneste jeg havde taget med mig, var at det ikke gjorde ondt.

 

Vi startede med en kort snak, hvor jeg fortalte om min problematik, hvad lægerne og min fys har sagt, og jeg fik hurtig følelsen af trygheden i rummet. Jeg lagde mig op på briksen fik egentlig ikke besked på at lukke mine øjne, men det føltes helt naturligt at lukke dem i.

 

Alle behandlinger jeg før har været til, har altid gjort hjernedødt ondt. Men forsikringen om, at det ikke gjorde ondt, tror jeg helt sikkert var med til, at min krop hurtig kom ned i gear og ikke mindst sænkede paraderne.

 

Sigrid gennemgik først højre del af kroppen og dernæst venstre. Startede ved armen og sluttede ved lilletåen. Første runde var meget, meget blid. Og kroppen gav mere og mere slip og lod sig slappe af. Anden runde var mere i dybden, men vigtigst af alt, det gjorde ikke ondt!! Hvis Sigrid, trykkede på et meget ømt punkt, og kroppen sagde fra, lod hun området være. Sigrid sagde at med tiden og med flere behandlinger, ville kroppen måske af sig selv langsomt løsne - og åbne sig. Undervejs spørger Sigrid ind til følelsen i kroppen. “Hvordan højre side følelses ift. venstre” “om det er okay, eller det er for ømt”? I starten var det lidt spøjst, men det giver så god mening, at man forholder sig til det der sker i kroppen ved lige at sætte et ord eller to på.

 

Da behandlingen var overstået, havde jeg den dejligste følelse i kroppen. Et helle eller pusterum fra et smertehelvede. Kroppen var så afslappet og rolig, at det eneste der fyldte i tankerne var: “lad det aldrig stoppe.” Dagen forinde havde jeg set et billede af en Barbiedukke, som var halv smeltet i solen - det var mig på briksen efter endt behandling! Fuldstændig smeltet ned i briksen af ren afslappethed.

 

Alle I med stærke smerter genkender tankerne: “Hvornår stopper det?” “Hvad skal jeg gøre for at komme af med det?” ... Hvis jeg kendte svaret, så ville jeg jo gøre det. Psykomotorisk terapi og behandling er en pause fra spændinger, kompensering, stærke ulidelige smerter. Bare for en stund, men det er det hele værd!!

 

Sigrid som behandler, er et utroligt varmt menneske, med empati for den problematik man står i. Ikke medynk, ikke gode råd og ikke bedrevidende bare lyttende og enorm professionel! Hun guider dig igennem behandlingen og lader dig ikke hænge, så hvis noget dukker op, eller man har brug for at spørge om noget, er der også tid efter behandling til at få en snak. Men det vigtigste for mig, var helt sikkert den ro jeg fik i kroppen, og den varede ved og ikke mindst, at behandlingen ikke gjorde ondt.

Personlig udvikling og berøringsangst

Kvinde, 23 år

Jeg længtes efter at blive rørt ved, men det var nærmest blevet en farlig ting for mig...

Min fremmedgørelse overfor fysikberøring, og den betydning jeg lagde i berøring. 

Jeg har ikke haft en kæreste i lang tid og det gik op for mig at jeg var blevet fremmedgjort over for fysisk berøring, både venskabelig berøring og af flirts, som kun måtte røre ved mig i en seksuel sammenhæng da jeg ikke brød mig om at blive rørt ved på en kærlig måde. 

 

Der kunne gå flere dage mellem at jeg sådan rigtig blev rørt fordi jeg omgik med mine venner på en måde hvor jeg ikke rørte ved dem og de ikke rørte ved mig.  

Samtidig længtes jeg efter at blive rørt ved men det var nu nærmest blevet en farlig ting for mig. 

 

Efter behandling hos Sigrid har jeg fået en stor bevidstgørelse omkring hvorfor jeg agere overfor mennesker som jeg gør. Hvad det er der hindre mig selv i at opsøge berøring, også bare et kram af en ven. 

Jeg har fået værktøjer til hvordan jeg kan arbejde med at gøre berøring til en naturlig ting mellem mig og mine venner. 

Jeg stiller spørgsmålstegn ved mine ellers faste overbevisninger som kun begrænser mig selv i mere lykke. Min før kompromisløse tilgang til mennesker sættes i perspektiv og jeg øver mig nu hver dag i møde mennesker mere fordomsfrit. Jeg var meget stresset i perioden med Sigrid og hendes kropsbehandlinger som primært bestod i berøring fik mit hoved og krop til at mærke hinanden igen. Det gav mig ro og hjalp mig meget. 

 

Jeg er opmærksom på min tilgang til mennesker. 

Øvelse i at bryde uønskede mønstre. 

Redskaber til at blive mindre stresset. Hvor kan der nedjusteres. 

Se hvad mine forskellige venskaber bidrager med i mit liv. 

Opsøge fysisk berøring hos venner. 

 Jeg har ikke været til psykomotoriske terapi før så havde ingen forventninger til behandlingen. Syntes det i mit tilfælde var godt med en blanding at psykisk og fysisk behandling, hvis du forstår hvad jeg mener. 

Vi lavede meget samtale terapi men tror også at det var det jeg i høj grad havde brug for. 

Du spurgte om nogle rigtig gode ting der fik mig til at reflektere over min måde at tænke på og ændre mine tankemønstre. 

Du hjalp mig også til at forstå mig selv bedre. 

 

Alt i alt har du hjulpet mig igang med at ændre på nogle ting jeg ikke er tilfreds med i mit liv. Jeg vil gerne have en kæreste men før var jeg ikke i stand til at tillade mig selv det og muliggøre det for mig selv. Det er jeg nok stadigvæk ikke men jeg er skridt i den rigtige retning. 

Tak for denne gang Sigrid. Tak for hjælpen og for samtalerne. De har hjulpet mig mere end du tror. 

Fybromyalgi og smerter

Kvinde, 25 år

Jeg har lært mere om mig selv som person, og hvorfor jeg har mine adfærdsmønstre og tanker

Jeg kom hos Sigrid, da jeg ikke kunne finde ro i krop og sind pga. smerter og bekymringer grundet leddegigt og fibromyalgi. Jeg ville groundes og turde mærke med kroppen og opnå ro.

 

Jeg fik en helt masse ud af at være hos Sigrid! Jeg er blevet mere rolig, mere groundet, og jeg har lært min krop bedre at kende. Jeg har fået realistiske øvelser, der passer til mit niveau, og jeg slapper mere af, så jeg ikke spænder så meget op i kroppen. Desuden er jeg blevet klogere på, hvordan sindet arbejder, og hvordan jeg kan give mit hoved ro. Og vigtigst har jeg ikke skulle præstere på samme måde, som hos andre fagfolk: fysioterapeuter, psykologer og læger. Alt er ok - der er ingen følelse, der er forkert!

 

Til sidst har jeg lært mere om mig selv som person, og hvorfor jeg har mine adfærdsmønstre og tanker.

 

Efter behandling er jeg blevet mere opmærksom på, når jeg spænder i kroppen, så nu har jeg mulighed for at rette op på det i løbet af dagen og få mindre smerter. Jeg bider heller ikke negle længere, hvilket symboliserer ro for mig, da jeg gør det, fordi jeg normalt er urolig.

Psykomotorisk Terapi & Behandling 

Gendarmergården

Smedelundsgade 22A, 1 th 

4300 Holbæk

Psykomotorisk.png

kontakt@psykomotorisk-behandling.com

 telefon: 28 11 94 95 

CVR: 39491206